Praktische informatie

1. RESERVATIE

U kan vrijblijvend inlichtingen vragen telefonisch of per mail. Reserveren kan enkel telefonisch bij onderstaande contactpersoon: (best na 18u30 bellen)

  • Mieke De Seranno: 0478/51.55.61

Bij reservering vragen wij een voorschot van 250,00€ van de huurprijs te storten op onze rekening IBAN BE70 0016 2828 3325 - BIC GEBABEBB

De Sutter - De Seranno René en Linda
Westbeke 9, 9940 Evergem
E-mail: info@vakantiehuismaboge.be

Alleen na ontvangst van het voorschot is de huurovereenkomst definitief. Het resterende saldo moet ten laatste twee weken voor de aanvang van het verblijf gestort worden of betaald worden bij afhaling van de sleutels. Als u wenst kan u hiervoor een mail ter herinnering ontvangen. De sleutels kan je komen afhalen na telefonische afspraak, bij afhaling van de sleutels wordt een borg gevraagd van 200 €. Deze waarborg krijgt u terug bij het afgeven van de sleutels aan uw contactpersoon. Opmerking: Alleen in uitzonderlijke gevallen zoals bij sterfgeval, opname in de kliniek, kan het huurcontract verbroken worden. In dit geval wordt er 20% van de volledige huurprijs ingehouden. In geval van verbreking zonder ernstige reden, behoudt de eigenaar het betaalde voorschot als schadeloosstelling.

2. ALGEMENE VOORWAARDEN

Degene die de huurovereenkomst afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen en opvolging van de huurovereenkomst. Hij/zij is ook aansprakelijk voor de door hem, medehuurders veroorzaakte schade. Ook indien deze schade na zijn vertrek uit de woning vastgesteld wordt.

Er mogen nooit meer personen aanwezig zijn in de gehuurde woning dan het aantal slaapplaatsen. Het aantal personen moet worden doorgegeven aan de eigenaar. De woning dient door de huurder en zijn medebewoners met de vereiste zorg te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de buren en omgeving. Bezorg uw buren geen geluidsoverlast na 22u00. Bij tussenkomst van de politie, na klachten, zal de volledige waarborg ingetrokken worden. Heb respect voor de buurtbewoners.

Er is geen toelating voor plaatsen van tenten, campers en caravans op het domein.

Er geldt een algemeen rookverbod in de vakantiewoningen.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Er is een parkeerverbod in de straat ter hoogte van de woningen. Er is parking voorzien aan de woning zelf of op de grote parking in de straat.

Water-, gas- en elektriciteitsverbruik zijn in de prijs inbegrepen.

3. BIJ VERTREK

De woning dient gereinigd te worden bij vertrek. Het is altijd aangenaam om in een propere woning te arriveren, gelieve hem dan ook proper achter te laten. Pannen, servies en bestek dienen afgewassen en terug op hun plaats opgeborgen te zijn. Door u verplaatst meubilair terug op de oorspronkelijke plaats zetten.

Barbecue en roosters na gebruik reinigen. Alle prullenbakjes (badkamer en toilet) en vuilbakken keuken leegmaken en reinigen. PMD + blikjes moeten in de daarvoor voorziene zak.

Er zijn vuilniszakken van de gemeente voorzien in de berging. Papier en karton mag u in de kelder leggen. Uw glas doet u naar de glascontainer. IJskast uitkuisen en laten openstaan.Ramen sluiten en gordijnen dichtdoen. Alle binnendeuren laten openstaan voor ventilatie.

Goed controleren of u niets vergeten bent.

4. Zelf te voorzien

De slaapkamers zijn voorzien van nodige hoofdkussens en dekbedden. Het linnengoed is zelf te voorzien. Op onze matrassen ligt een matrasbeschermer, u dient hierover uw onderlaken te doen.

De bedden hebben volgende afmetingen: 1,40m breed en 2m lengte.

Zelf keukenhanddoeken en badlinnen voorzien. Detergent - schoteldoek - vaatwastabletten en vloeibaar spoelmiddel. Filters voor koffiezet (nr 4) - senseo pads - toiletpapier - keukenrol